ВАЖНО!

ОТ 15.07.2024 ДО 24.07.2024 СКЛАДЪТ НЯМА ДА РАБОТИ, И ПОРЪЧКИ НЯМА ДА СЕ ИЗПРАЩАТ.

ПОРЪЧКИТЕ НАПРАВЕНИ СЛЕД 15.00 НА 12.07.2024 ЩЕ СЕ ОБРАБОТЯТ НА 25-ТИ И 26-ТИ ЮЛИ.

 
 

 

 
Промоции
 
Количка
0 продукта
 

Поръчки и доставки

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриер Еконт Експрес, от офис на Еконт Експрес до посочен от клиента адрес или офис на куриера .

 

ВАЖНО !!!!!

В стойността на поръчката не са включени разходите за доставка и опаковка, те се калкулират допълнително и са за сметка на клиента.

Цената на доставка се калкулира от куриера на база теглото на поръчката.Цената до офис на Еконт е с около 30% по-ниска, от колкото до адрес на клиента.

Стойността на заявените продукти се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката или чрез банков превод.

Доставките се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен адрес при своята регистрация или еднократна поръчка.

Поръчката може да се получи и на място всеки работен ден от 9.00 до 17.00 .

Срокът за изпълнение на доставката е между 1 и 3 дни, освен в случаите на неработни дни.

 

Вие поемате отговорността да осигурите условия за получаване на поръчания от Вас продукт. В случай, че не бъде осигурен начин за предаване на продукта, Пълна къща ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни поръчката.

В случай, че желаете фактура за Вашата поръчка, посочете данни за фактура в полето за допълнителен коментар.

Вие получавате и възможността да прегледате своята поръчка преди да я получите. Във връзка с това, преглеждайте своите пратки пред куриера! Само така може с основание да бъдете обезщетени в случай на повреда на пратката от страна на куриера!

Рекламация

При получаване на заявените продукти, Вие следва да проверите за евентуални несъответствия - липси, дефекти или други.

В случай, че установите такива следва да направите рекламация по реда на чл.125 от Закон за защита на потребителя. При гореспоменатите констатации за несъответствие, следва да предявите рекламция съгласно Чл.112 и Чл.113 от Закон за защита на потребителя.

Вие може да върнете продукта в срок от 7 дни от получаването му съгласно чл. 55 ал.1 от Закон за защита на потребителя , при условие че е във вида, в който е получен. Разходите са за Ваша сметка, освен в случаите на несъответствие на продукта.

Привеждането на стоката в съответствие се извършва в рамките на един месец, считано от предявяването на рекламацията от потребителя.